HET VERHAAL VAN CONNECTINQ

 

Er is geen industrie die de laatste tijd zo veel veranderingen heeft ondergaan als de bouwwereld. Toch veranderen de meeste organisaties niet snel genoeg mee. Dat betekent dat er vaak kansen blijven liggen om efficiënter te werken. Genoeg software die een déél van een probleem oplost, of een déél van een proces vereenvoudigt – maar de overkoepelende verbinding, waarbij programma’s elkaar ondersteunen en versterken, blijft achterwege.

Als het gaat om de dagelijkse praktijk op de bouwplaats en achter de technische tekentafel,  hebben we bij Connectinq tientallen jaren aan ervaring in de vingers. Dat betekent ook dat we de uitdagingen en beperkingen in het proces maar al te goed kennen. Waar je ook tegenaan loopt, grote kans dat we het óók hebben meegemaakt.

Die ervaringen vormen de basis van ons werk: software op maat voor de houtskeletbouw die precies past binnen jouw workflow, ontworpen in samenwerking met de machineleveranciers. Onze eigen frustraties op de werkvloer, omgezet in innovatieve oplossingen. Sneller, wendbaarder, makkelijker, in 2D en 3D. Kom je er niet uit? Dan helpen we je binnen no time verder. Omdat we dat zelf ook zouden willen.

Ons doel is simpel: zorgen dat jij kan doen waar je goed in bent.

Connectinq. In your element.

Copyright Connectinq 2024. Privacybeleid | Built by TEAM
Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing